Taalhuis Midden-Delfland weer open

DEN HOORN - Het Taalhuis Midden-Delfland is er voor mensen die moeite hebben met het spreken, lezen en/of schrijven van de Nederlandse taal. Het Taalhuis biedt 1 op 1 hulp: samen met een maatje wordt elke week geoefend. De individuele vraag wat iemand wil leren staat centraal. De taalmaatjes hebben zo alle aandacht voor de taalvraag.

Meedoen in de maatschappij is lastig als je niet vlot kunt lezen en schrijven, niet goed Nederlands spreekt of niet goed met een computer om kunt gaan. Voor veel mensen is bijvoorbeeld het kopen van een treinkaartje een probleem. Of denk aan het opstellen van een e-email. En voor velen zijn belangrijke voorschriften over veiligheid ingewikkeld.

Hulp
Ken je iemand die hulp wil? Of wil je hulp wil bieden? Kom dan langs bij de taalbalie in de Bibliotheek Den Hoorn, Fluitekruid 62 in Den Hoorn. De medewerkers vertellen graag wat mogelijk is. De balie is elke week op maandag- en vrijdagmiddag open van 13.00 uur tot 15.00 uur en op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Taalcafé
Het Taalcafé is ook weer open op elke donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur, in de Bibliotheek Den Hoorn. Je bent van harte welkom!

Aanmelden
Wil je meer informatie of iemand aanmelden? Dat kan via taalhuis@bibliotheekdenhoorn.nl of bel tijdens openingstijd van de Taalbalie naar 06-30693256.