Jeugdhockey op Hudito iets voor jou?

DELFT - De hockeytrainingen voor de jeugd zijn bij Hudito gestart. Hudito is een gezellige familieclub in Delft en vindt het belangrijk dat jeugd beweegt. Lijkt het jou leuk om lekker buiten te sporten en tegelijk kennis te maken met hockey en Hudito? Ga dan eens gezellig meetrainen. Er is plek voor nieuwe leden.

Als je het leuk lijkt een keer mee te doen, dan kun je drie keer meetrainen. Aanmelden vooraf is verplicht via een mailtje naar de Jeugd Hockey Commissie: jhc@hudito.nl. Er worden dan afspraken gemaakt over het team waarbij je kunt meetrainen, de momenten van trainen en de trainers worden geïnformeerd. Alles verloopt volgens de richtlijnen vanuit het RIVM en de KNHB, waarover je zult worden geïnformeerd voordat je naar de proeftraining bij Hudito komt.

Voorbereiding
Dit heb je nodig om mee te kunnen trainen: een eigen mondbeschermer (Deze kan voor circa 5 euro gekocht worden bij sportwinkels), scheenbeschermers, sportschoenen, sportkleding. Een eigen hockeystick mag, maar is nog niet per se nodig. Deze kan bij de proeftrainingen op het veld geleend worden.

Enthousiast?
Mocht je enthousiast zijn geworden, stuur dan snel een mail naar jhc@hudito.nl en ga een keer proeftrainen! Er is nu ook een tijdelijke actie: Ben jij tussen de 5 en 10 jaar (peildatum 1-10-2020)? Meld je je voor 1 juli 2020 aan als lid van Hudito via deze link? Dan betaal je geen inschrijfkosten.