Het team van Keukenstudio Paul. (Foto: PR)
Het team van Keukenstudio Paul. (Foto: PR) Foto:

Keukenstudio Paul ‘Voor de keuken om je leven’

NOOTDORP - De wereld ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Alles gaat sneller, slimmer, staat met elkaar in verbinding. Die razendsnelle technologische vooruitgang heeft ook een tegenreactie tot gevolg.

Mensen zoeken het oergevoel weer op. Weg van die hectische wereld. Terug naar het gevoel dat de natuur dichtbij is. We zien het in woontrends. De warme, aardse tinten en kleuren zijn terug. Net als pure, eerlijke materialen. Eigenaar Paul van Vliet merkt het ook aan de wensen van zijn klanten. “Mensen zijn niet bang om voor een compleet zwarte, houten keuken te gaan of marmer toe te passen. Ook in de tuin wordt een keuken gecreëerd of men kiest een mooi, groot eiland om met meerderen aan te koken. Mensen willen mooie borden om van te eten, volgen bloggers op internet en experimenteren er op los. Er wordt gekookt!” Zeker nu we vanwege Corona massaal thuiswerken komen we erachter wat er mist of wat juist fijn is in de keuken. We willen er werken, met de kinderen koekjes bakken, even in alle rust terugtrekken om een lekker ovengerecht te bereiden. We hebben een keuken nodig die “past om je leven” En dat is nou precies wat wij doen, we helpen mensen om de ideale keuken rond hun manier van leven samen te stellen.

Van Cesar tot Delcasa
Wat kunnen mensen verwachten in de showroom? Op de begane grond demonstreert Cesar wat zij verstaat onder Italiaanse stijl: huiselijke warmte gevangen in vernieuwend design. Alles mooi in balans. Extreem hoge kwaliteit materialen, rust en overzicht. De showroom is beneden ingericht met vijf Cesar keukens. Waaronder een glazen demokeuken met alle werkende apparatuur. En niet te vergeten: de Unit van Cesar (de keuken op pootjes). Deze innovatie is hard bezig om de wereld te veroveren.” Op de eerste etage heeft Keukenstudio Paul keukens opgesteld van het huismerk Delcasa. Het huismerk biedt je alles wat je van de Italiaanse designkeuken verwacht. Stijl. Balans. Superieure techniek. Verfijnde afwerking. Duurzaamheid. “Het prijskaartje lacht je alleen vriendelijker toe dan de Italiaanse topmerken omdat we met Delcasa niet investeren in innovatie en marketing”. De eerste etage is onlangs verbouwd om ruimte te maken voor nieuwe keukens en kleurstalen. Of je nu in een groot landhuis woont of een klein appartement, voor iedereen kunnen we “een keuken om je leven” maken!

KEUKENSTUDIO PAUL
Laan van Ambacht 13
2631 RJ Nootdorp
t. (015) 310 15 69
www.keukenstudiopaul.nl