Theater de Veste tijdens Koningsdag


DELFT - Het is akelig stil bij hét podium van de stad: Theater de Veste. Toch is er veel gaande achter de schermen, momenteel worden er voorbereidingen getroffen voor Koningsdag.

Tijdens deze nationale viering vindt er een livestream plaats vanuit het theater. In samenwerking met evenementenbureau De Burgemeesters en de Gemeente Delft vind er een rijk en divers programma plaats. Met onder meer online interactie, verschillende optredens en natuurlijk de speech van onze burgemeester Marja van Bijsterveldt.
Kortom, dé plek om Koningsdag online te vieren is je eigen woonlocatie in combinatie met de livestream via: www.koningsdag-delft.nl. Op Koningsdag zal tussen 15.00 uur en 16.00 uur de officiële Koningsdag Delft livestream plaatsvinden met een uitgebreid programma.

Doe mee!
Niet alleen kun je meechatten en inbellen bij Guy & Saar, je kunt ook nu al meedoen! Misschien wil je iets speciaals zeggen tegen een geliefde of heb je een mooie boodschap voor heel Delft. Stuur jouw persoonlijke videobericht (5 a 10 seconden) in naar info@deburgemeesters.nl, dan komt deze voorbij in de livestream. Ook kun je via sociale media laten zien hoe jij 'Woningsdag' viert door #KoningsdagDelft bij je berichten te plaatsen.