Talentendag bij DHC

DELFT - Delftse Voetbalvereniging DHC, gevestigd aan de Sportring 2, zet in op de jeugd. Daarom organiseert de op het hoogste niveau acterende vereniging van Delft aanstaande dinsdag 5 mei een talentendag.

Tijdens deze dag krijgen voetballertjes van 7 tot 12 jaar de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen bij de scouts van de jeugdopleiding van DHC. Maar deze dag draait niet alleen om het kijken op welk niveau je zit, want ook alle kinderen die gewoon lekker een dagje willen voetballen zijn welkom. De aftrap is om 11.00 uur. Houd er wel rekening mee dat de voetbalvereniging de kantine niet mag openen, dus neem neem zelf even iets lekkers mee vanaf huis. Er wordt momenteel gekeken of vakken kunnen worden ingericht, zodat ouders met gepaste afstand van elkaar naar de kinderen kunnen kijken. Inschrijven kan tot 1 mei bij Pieter van der Valk via p.vd.valk@ziggo.nl.

Champions League
Ook de Champions League gaat vanaf 3 mei van start bij DHC. In shirtjes van bekende ploegen die vaak in de Champions League voorkomen zoals AC Milaan, Real Madrid of Chelsea kunnen de kinderen lekker komen voetballen bij de Delftse voetbalvereniging. Op deze manier kunnen de allerkleinsten kennismaken met misschien wel de populairste sport ter wereld. Zij kunnen zich even helemaal laten gaan op het veld onder begeleiding van professionals op een echte voetbalvereniging. Kijk op www.dhc-voetbal.nl voor meer informatie.

Vrouwenafdeling VV SEP heeft
kader rond

DELFT - VV SEP heeft met het aantrekken van hoofdtrainer Hans van Heteren en keepertrainer Edwin Dukker de staf van de vrouwenselectie voor het seizoen 2020-2021 rond.

Naast de nieuwe hoofdtrainer blijven teammanager Mariska Zuydgeest, verzorger Leo Boer en assistent-scheidsrechter Barry Dessens bij het eerste team actief. Assistent-trainer Wilco Zuydgeest krijgt bij het tweede elftal versterking van Marjolein van der Veldt (teammanager) en Jean Pierre van IJzendoorn (assistentscheidsrechter). VV SEP is trots op haar vrouwenafdeling die momenteel uit drie teams bestaat. Het eerste speelt nu twee jaar mee in de bovenste regionen van de eerste klasse zondag, het tweede komt uit in de derde klasse en het derde team speelt in de vierde klasse. De vrouwenselectie traint net als de herenselectie op woensdag- en vrijdagavond. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

Interesse?
VV SEP hoopt ook volgend jaar met drie teams in competitieverband te spelen en wil graag haar vrouwenafdeling verder uitbreiden. Heb je ooit gevoetbald of heb je interesse in voetballen bij VV SEP? Stuur dan een mailtje naar sepdames@vvsep.nl.