Afbeelding
Foto:

De tafel van Delft

DELFT - Bij de tafel van Delft zijn ze dit keer in gesprek geweest met burgemeester Marja van Bijsterveldt.

Een mooi gesprek over Delft, de coronacrisis, de ondernemers, mooie initiatieven en aandacht voor elkaar. De video van het gesprek komt zondag 19 april online om 11.00 uur via de Facebookpagina ‘De tafel van Delft’.

Gastheer
De tafel van Delft is een initiatief van Tijn Noordenbos. Hij gaat elke week in gesprek met mensen uit Delft. Gewoon om elkaar beter te leren kennen, mooie verhalen of initiatieven te horen. Dit gesprek wordt opgenomen en uitgezonden op de Facebookpagina ‘De tafel van Delft’. Tijdens de coronacrisis wil hij nog iets meer betekenen en omdat mensen veel thuiszitten zijn er extra opnames, zodat we ook op afstand meer in verbinding kunnen staan met elkaar.

Gast aan tafel
Wie: Marja van Bijsterveldt
Wanneer: Zondag 19 april
Tijdstip: 11.00 uur
Gastheer: Tijn Noordenbos

Hockey iets voor jou?

YPENBURG - Weet je iemand die staat te popelen om komend hockeyseizoen te hockeyen? Zorg dat hij of zij zich snel aanmeldt bij HCY. Tot 1 mei krijgen nieuwe leden tot 10 jaar een gratis hockeystick!

Op dit moment is er voldoende ruimte bij de Jongste Jeugd. Alle kinderen die op 1 oktober 2020 6 jaar zijn kunnen instromen in de eerstejaars F. Ook is er ruimte bij de tweedejaars F en in de E-lijn, voor zowel jongens als meisjes. Alle eerste en tweedejaars F-jes hebben gegarandeerd plek. Ben je de Jongste Jeugd leeftijd voorbij, ben je tussen de 10 en 99 jaar en wil je ook hockeyen? Schrijf je dan in als junior of senior, dan gaat de hockeyclub samen met jou kijken of er een leuke plek voor je geregeld kan worden.

Kijk op www.hcypenburg.nl als je meer wilt weten, of lid wilt worden!

Frank Verhaar blijft

DELFT - Onlangs is gemeld dat het contract van Frank Verhaar bij DSV Full Speed met één jaar verlengd is, maar dat wordt anders.

Het stil leggen van de competitie heeft blijkbaar ook zijn voordelen, want intensief overleg tussen de Technische Commissie en Verhaar heeft ertoe geleid dat het contract niet met één, maar met twee jaar verlengd zal worden en wel tot en met het seizoen 2021-2022. Zowel Verhaar als DSV Full Speed zijn zeer content met deze nieuwe afspraak. Assistent-trainer van Verhaar zal Willem Berkien worden.