KoronaKnutselKit om creatief bezig te zijn

DELFT - KopieKoffie gaat op de creatieve toer en lanceert de KoronaKnutselKit.

"In deze tijd is de horeca gesloten. Dat betekent dat we onze plek in de wijk van ontmoeting en talentontwikkeling helaas missen en dat gaat nog wel even duren. Daarom dachten we afgelopen week: ‘Hoe kunnen we impact maken in de wijk, ook al is de fysieke locatie voor een kopje koffie dicht?’ Zo ontstond onze KnutselKit."

Knutselkit
"Kom zo’n kit halen en je komt je tijd weer wat beter door.’ Elke woensdag ligt een nieuwe versie van de KoronaKnutselKit vanaf 12.30 uur klaar, die voor € 1,- kan worden opgehaald. Er zit wat in voor iedereen! In de eerste editie zit bijvoorbeeld een voorleesverhaal, een kleurplaat, literaire rebus een bouwplaat, een handletteropdracht en een haakpatroon. Telkens minstens 10 dingen om te doen. In elke KnutselKit zit ook een wedstrijd, bijvoorbeeld voor een kleurplaat of een andere opdracht: eentje voor kinderen en eentje voor volwassenen, waarbij elke woensdag om 16.00 uur de winnaars bekend gemaakt worden. Mensen kunnen zelf ook ideeën insturen voor de inhoud van de knutselkit.

Bezorgen en halen
Er gaan al stemmen op dat iemand ze ook wel wil rondbrengen. Dus heb je daar interesse in, stuur dan een mailtje naar info@kopiekoffie.nl Ophalen kan van maandag tot en met donderdag van 12.30 uur tot 17.30 uur aan de Chopinlaan 377 in Delft. Zo kom je de coronatijden door!