SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi 2020 afgelast

DELFT - Treurig nieuws, want de zesentwintigste editie van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi gaat helaas niet door.

Dit heeft te maken met, jawel, het coronavirus. De organisatie van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi laat weten dat zij dit jaar ook geen oog hebben op een nieuwe datum. De organisatie betreurt de situatie, maar begrijpt het uiteraard volledig. "We kijken naar de lente van 2021 en houden onze hoop vast", aldus Michel Korenneef van het SEP 4x4 schoolvoetbaltoernooi.

Matthäus Passion uitgesteld

DELFT - Het Bachkoor Holland heeft besloten de aankomende concerten van de Matthäus Passion uit te stellen tot 2021. Net als andere culturele gezelschappen moet het Bachkoor Holland de richtlijnen van het RIVM en de overheid opvolgen.

De concerten stonden gepland Delft op Witte Donderdag 9 april en Goede Vrijdag 10 april. Alle musici en medewerkers van het Bachkoor Holland betreuren deze situatie ten zeerste. De organisatie geeft nu de hoogste prioriteit aan de gezondheid van het publiek, de musici en medewerkers en het verantwoord organiseren van concerten. Het publiek is inmiddels op de hoogte gesteld. Bezoekers die een kaart hebben gekocht, mogen met deze tickets volgend jaar naar de uitvoeringen van de Matthäus Passion tijdens het 100-jarig jubileum van het Bachkoor Holland.