DELFT - Hekkensluiter SEP deed afgelopen weekend goede zaken door met 5-3 van nummer 4 Slikkerveer te winnen. Marco van Blitterswijk was verantwoordelijk voor drie Delftse treffers.

- Dat is even lekker...
"Dat kun je wel zeggen, ja. De afgelopen wedstrijden tegen Full Speed en Charlois, de nummers één en twee in de competitie, ging het voetballend al goed, maar verloren we met één goal verschil. Fijn dat het balletje nu eens onze kant op rolt."

- Zijn jullie goed de winterstop uitgekomen?
"Dat gebeurt eigenlijk al zolang ik bij de selectie zit. Voor de winterstop bevinden we ons meestal onderaan de ranglijst, erna komt het besef dat we er even aan moeten trekken. Met de strijd en passie die we erin leggen, lukt het ons altijd om voldoende punten te halen om erin te blijven."

- En dan scoor je er zelf drie...
"Dat is goed voor het zelfvertrouwen. Het is dit seizoen de derde keer. Maar nu is het vooral zaak om deze lijn door te trekken. Zondag moeten we er tegen Kethel Spaland weer staan. We moeten het week voor week bekijken en ervoor zorgen dat we van die onderste plek afkomen."

- En eventueel een periode?
"Daar kijken we nu helemaal nog niet naar, maar mocht de kans zich voordoen, dan zullen we natuurlijk ons uiterste best doen."