De beste en fijnste behandelingen bij Make It Easy (foto: Make It Easy)
De beste en fijnste behandelingen bij Make It Easy (foto: Make It Easy) Foto:

Afvallen zonder lijnen met Make It Easy!

DELFT - Bij Make It Easy kun je terecht voor verschillende behandelingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van afvallen zonder dat je hoeft te lijnen? Of is het niet de hoogste tijd om te stoppen met roken? Bij Make It Easy kan het allemaal!

Afvallen zonder lijnen
Een van de methodes van Make It Easy is afvallen zonder lijnen. Een heel eenvoudige, pijnloze en effectieve methode. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van Auriculotherapie. Dat houdt in dat er puntjes rondom het oor worden geplaatst. De puntjes zorgen enerzijds voor een snellere vetverbranding en anderzijds gaat het de behoefte aan zoetigheid en overmatig eten tegen. De puntjes blijven standaard drie weken in de oren waarna je ze er zelf uithaalt door de pleistertjes en de puntjes te verwijderen en even te ontsmetten met wat alcohol (70%). "Ik ben door de geweldige afvalmethode al ruim 30kg kwijt", zegt Carin Riesmeijer, therapeut bij Make it Easy. "Mijn man is ook al ruim 20 kg verloren door de methode."
Moeiteloos stoppen met roken
Ook als je wilt stoppen met roken ben je bij Make It Easy aan het juiste adres. Ook bij deze methode wordt gebruikt gemaakt van Auriculotherapie (de puntjes in een van de oren). De puntjes blijven minimaal een week in het oor en dienen met een magneet geactiveerd te worden. Ook deze behandeling is geheel pijnloos, effectief een super eenvoudig. Dus ben jij klaar met jouw rookverslaving? Waar wacht je dan nog op! Velen gingen je inmiddels succesvol voor. Omdat de service van Make It Easy zo goed is, bieden zij een levenslange garantie aan. Dat betekent dat mocht je ooit terugvallen in je oude gewoonte, zij binnen een termijn van 6 maanden geen kosten berekenen. Dat is nog eens profiteren!

Informatie
Make It Easy Delft
Vierhovenkerk
Obrechtstraat 50
2625 XN Delft
0174-213202
Makeiteasy.nl