DEN HOORN - Den Hoorn is goed de winterstop uitgekomen. De Midden-Delflanders wonnen alledrie de duels in 2020; zondag werd zelfs met 6-1 gewonnen van Zwervers. Marcley Manuela was tweemaal trefzeker.

- Dat is een goed begin?
"Zeker, we zijn met een goed gevoel de winterstop uitgekomen. Negen uit drie is natuurlijk heerlijk, zeker als je de laatste met 6-1 wint. Dat is niet iets wat je heel vaak meemaakt, zei ik toevallig tijdens de wedstrijd op de bank nog tegen iemand. "

- En je scoort zelf twee keer...
"Ja, ook dat is lekker. De teller staat nu op dertien en ik hoop er aan het eind van het seizoen vijfentwintig in te hebben liggen. Het beste moet de komende maanden dus nog komen."

- Je past goed bij de club...
"Het loopt inderdaad erg lekker. Ik ben vanaf het begin goed opgevangen en heb de tijd gekregen. Ik zit dus goed in mijn vel en dan gaat het presteren vanzelf makkelijker. Dat blijkt wel."

- Waar kan het dit seizoen eindigen?
"Als we zo doorgaan, kan het weleens een mooi seizoen worden, maar daar moeten we het helemaal nog niet over hebben. We zitten in een sterke poule en alles staat dicht op elkaar, dus over een paar weken kan alles zomaar anders zijn. Over een paar weken kunnen we doelen stellen."