Beginnerscursus DIJC-Bertus

DELFT - Twee of driemaal per week anderhalf uur buiten bewegen in een matig intensief tempo. Dat bieden ze bij de beginnerscursus hardlopen bij DIJC-Bertus.

Je loopt in een groep, en dat geeft veel gezelligheid. Iedereen kan meelopen, bijvoorbeeld ook als herintreder na een blessure. De opbouw is heel rustig en geleidelijk. Na ongeveer 12 weken kun je 5 kilometer hardlopen. De beginnerscursus wordt gegeven door gediplomeerde ervaren trainers en start op dinsdagavond 10 maart om 19.30 uur. Aan het einde kun je meedoen aan de Bertusloop van zondag 24 mei. Naast de trainingsavond loop je een of twee keer per week voor jezelf. De startlocatie is bij partycentrum Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8. De kosten voor de cursus zijn 10 euro. Na de cursus kun je nog gratis meetrainen tot 1 juli. Voor meer informatie, www.dijc-bertus.nl. Opgeven doe je door te mailen naar info@dijc-bertus.nl.

Open Delfts Rapidschaak
Kampioenschap

DELFT - Maandag 24 februari organiseert de Delftsche Schaakclub (DSC) de vierde avond van het Open Delfts Rapidschaakkampioenschap 2019/2020.

De deelnemers spelen vijf schaakpartijen, met een bedenktijd van 15 minuten per persoon per partij. Er wordt gespeeld in twee aparte groepen: De A-groep voor spelers met een rating van boven de 1750 en de B-groep voor spelers met een rating van 1750 of lager. Het toernooi wordt gespeeld in de vaste speelgelegenheid van DSC, duWo Denksportcentrum, Zusterlaan 114. Aan dit toernooi kan iedereen meedoen en de inschrijving is gratis. Wil je meedoen, dan dien je uiterlijk 20.10 uur op de betreffende avond aanwezig te zijn. Toeschouwers zijn van harte welkom! Meer informatie is te vinden op de website van de Delftsche Schaakclub, www.delftseschaaksite.nl.

SV Den Hoorn zoekt hoofdtrainer

DEN HOORN - Voor seizoen 2020-2021 is SV Den Hoorn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die de uitdaging aan wil gaan om de speelsters van Vrouwen 1 en 2 verder te ontwikkelen op hun route naar succes.

Dit moet uiteraard wel gepaard gaan met behoud van de clubcultuur. Op dit moment komt Vrouwen 1 uit in de tweede klasse. Het is een jonge en ambitieuze selectie met een aantal zeer talentvolle speelsters. Wil jij deze uitdaging aangaan? Dan roept SV Den Hoorn jou op om te solliciteren. In je sollicitatiebrief graag aangeven waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. Gelieve je sollicitatie met curriculum vitae te richten aan onderstaand e-mailadres. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Hoofd Jeugd Opleiding Edger Kuntz via e.kuntz@unive.nl