Nieuwe hoofdtrainer Excelsior 1

DELFT - Ronald Berrevoets is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de, dit jaar, 100 jaar bestaande korfbalvereniging C.K.V. Excelsior. De huidige trainer van Kinderdijk is daarmee de opvolger van Mark Glissenaar, die komende zomer na twee seizoenen afzwaait als trainer van Excelsior 1.

Met de 56-jarige oefenmeester haalt Excelsior een grote bak ervaring in huis. Naast zijn huidige vereniging Kinderdijk was Berrevoets eerder actief bij Vitesse, Snel, Sporting Delta en zelfs op het allerhoogste niveau bij PKC. Excelsior is voor Berrevoets de eerste club buiten zijn regio: "Na jaren in de regio Dordrecht werkzaam te zijn geweest als trainer/coach is het voor mij een uitdaging om in een andere omgeving een frisse start te maken bij een ambitieuze en gezellige vereniging. Mijn gevoel bij Excelsior was en is goed en dat is iets wat ik al jaren volg, zonder daarbij de ratio te verliezen." Berrevoets, getrouwd en trots vader van één dochter en drie zoons, kijkt erg uit naar zijn tijd bij Excelsior. "Ik hoop vooral als mens veel energie te krijgen uit mijn job bij Excelsior en een positieve bijdrage te mogen leveren aan de continuïteit van Excelsior. Excelsior viert dit jaar haar 100-jarig bestaan, maar moet over 25 jaar opnieuw een prachtig jubileum kunnen vieren!"

Conditioneel
wandelen

DELFT - Conditioneel wandelen wordt ook wel sportief wandelen, fit-walk of Powerwalken genoemd. Wie echt fit wil worden door te wandelen, moet de pas er goed in hebben en dat betekent doorwandelen met een tempo van rond de 6 à 7 kilometer per uur.

De positieve effecten voor het lichaam zijn meer dan afvallen maar versterkt het lichaam en de geest. Door vergroting van het uithoudingsvermogen ga je jezelf ook fitter voelen. Neem eens deel aan een gratis proefles Powerwalken in Delft op maandag- of woensdagavond om 19.30 uur met een start bij de TU. Onder begeleiding van een instructeur wordt in een uur een afstand afgelegd en tussendoor is er ruim tijd voor spierversterkende oefeningen. Interesse om eens uit te proberen? Kijk op www.powerwalkenindelft.nl of op Facebook Powerwalken in Delft.

Binnenspelen
bij DES

DEN HOORN - Kom de sfeer proeven bij Korfbalvereniging DES!

Kom op woensdag 26 februari tussen 10.00 uur en 12.00 uur kijken hoe leuk korfbal is. Deze activiteit is bedoeld voor alle kinderen tussen 4 en 10 jaar en zal plaatsvinden bij de Hoornbloem, Koningin Julianaplein 1 in Den Hoorn. Kijk voor meer informatie op www.ckvdes.nl of op www.facebook.com/ckvdes