DELFT - DHL deed afgelopen zondag uitstekende zaken door met 0-7 van HDW te winnen. Pascal Massar was driemaal trefzeker.

- Dat was een belangrijke...
"Ja hè. Een zespuntenwedstrijd noemen ze dat toch? De week ervoor boekten we ook een belangrijke zege en zondag tegen Stompwijk kunnen we al helemaal goede zaken doen."

- Jullie zijn goed uit de winterstop gekomen...
"Dat kun je wel zeggen. En dat was wel even belangrijk ook. De winterstop heeft ons goed gedaan en alle neuzen staan weer dezelfde kant op. Dat is belangrijk, want in deze poule kunnen we van iedereen winnen, maar als het even niet loopt, kunnen we ook van iedereen verliezen.

- Hoe lekker is het dat je er zelf drie maakt?
"Heel lekker, want tot nu toe had ik pas drie keer gescoord en dat is te weinig voor mij. Het is fijn om op deze manier mijn steentje bij te dragen."

- Hoe ver gaan jullie nog komen dit seizoen?
"Als je ziet hoe we uit de winterstop zijn gekomen, kunnen er de tweede seizoenshelft misschien wel mooie dingen gebeuren, zoals het pakken van een periode. Daarvoor moeten we wel elke wedstrijd tweehonderd procent geven, want dat is nodig in deze poule. Voorlopig gaat het crescendo en dat moeten we volhouden."