Nieuwjaarsreceptie Zonnebloem Westerkwartier, Delft

Op zaterdag 18 januari vond een nieuwjaarsreceptie plaats in De Zonnebloem. De receptie had een Indische/Surinaamse sfeer. Het was een geslaagde dag met heerlik eten. Rond 16.00 uur gingen er heerlijke Surinaamse pasteitjes in het rond. Om 17.15 uur was het dan tijd voor het grote avondmaal. Dit was een uitgebreid Surinaams buffet waar de gasten van genoten hebben. Uiteraard was dit niet het enige, want na het diner was er ook nog ruimte voor een lekker dessert: koffie met spekkoek!

De zonnebloem
De Zonnebloem afdeling Delft-West/Westerkwartier is een groep vrijwilligers die zich met veel enthousiasme inzet om onze gasten te verblijden met een huisbezoekje en voor hen regelmatig een uitstapje of bijeenkomst te organiseren. Daardoor willen zij een positieve bijdrage leveren aan het leven van mensen uit onze eigen wijk die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan een sociaal isolement dreigt. Je kunt hieraan meedoen als je staat ingeschreven bij de Zonnebloem.

Vrijwilligers
De Zonnebloem werkt met vrijwilligers die zich inzetten voor de leden. Wil je zelf ook ijs steentje bijdragen? Ga dan naar de website van De Zonnebloem en meld je aan!