DELFT - Full Speed is goed uit de winterstop gekomen. De ploeg van Danny Hoogendoorn won de lastige uitwedstrijd bij Slikkerveer met 0-2. De aanvoerder zorgde voor de tweede goal.

- Dat was een belangrijke...
"Ja, na de winterstop is het toch altijd even kijken. Gelukkig hebben we ook tegen deze lastige tegenstander weten te winnen. Zij begonnen sterk, creëerden ook kansen, maar na een omzetting bij ons, kregen we meer controle."

- En jullie namen afstand...
"Ja, toen Donny van Oijen er na de rust inkwam, merkte je dat hij veel kwaliteit met zich meebrengt. Even later maakte Tim Zeller de 0-1 en dan is het fijn om zelf tien minuten voor tijd de 0-2 op het scorebord te zetten. Dan ben je in de slotfase toch wat zekerder van je zaak."

- En zelf steeg je een plekje...
"Ja, doordat ik mijn driehonderddertigste wedstrijd speelde, sta ik nu zevende op de eeuwige ranglijst voor wat betreft het aantal wedstrijden in Full Speed één."

- Ga je Marcel Besse inhalen?
"Ik heb tot op heden gelukkig weinig blessures gehad en zolang ik fit blijf, hoop ik nog wel even door te voetballen. We zien het wel. Voorlopig loop ik nog achtennegentig wedstrijden achter."