Afbeelding
Foto:

Balans bij Yi He Acupunctuur Centrum

DELFT - Acupunctuur, een Chinese geneeskundige methode, is goed om de balans te herstellen. Je hoeft niet verder te zoeken, want in Delft zit dé geschikte plaats voor deze behandeling. Acupunctuur is trouwens niet de enige behandeling die wordt aangeboden bij Yi He Acupunctuur Centrum Delft!

Yi He Acupunctuur Centrum
Wei Wang en zijn vrouw Ma staan al sinds 2008 voor je klaar. Je kunt bij ze terecht voor verschillende behandelingen. Van massages tot kruidengeneeskunde en zelfs voor voetreflexologie ben je bij de Choorstraat 25 in Delft, aan het juiste adres. De bekendste behandeling is de acupunctuurbehandeling. Deze behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd door Wei Wang zelf: "acupunctuur is goed om de balans te herstellen. Een behandeling duurt ongeveer een half uur/drie kwartier."

Acupunctuur
Uiteenlopende klachten kunnen door middel van acupunctuur worden behandeld: interne of neurologische klachten, hoge en lage bloeddruk, maar ook spier-, pees- en gewrichtsproblemen kunnen worden behandeld, ziekten aan hart en luchtwegen, huidaandoeningen en de zogenaamde vrouwenziekten. Door middel van acupunctuur kan de balans worden hersteld, zowel lichamelijk als geestelijk. "De functie van de organen wordt erdoor versterkt, waardoor die weer beter gaan functioneren," zegt Wei. Met de Chinese acupunctuur worden de organen van buitenaf beïnvloed. Een minuscuul dun naaldje bereikt, via de 'opening' van het acupunctuurpunt, de meridiaan. Meridianen worden ook wel energiekanalen genoemd. Snel en vrijwel pijnloos wordt het naaldje ingebracht en daarna neemt de patiënt een licht trekkend of tintelend gevoel waar op die plek of op andere plaatsen in het lichaam waarmee de meridiaan contact maakt.

Informatie
Yi He acupunctuur Centrum
Choorstraat 25, 2611JD Delft
015 750 5170
Info@acupunctuurdelft.com