PIJNACKER - Oliveo begint komend seizoen in de vierde klasse zaterdag. Pechvogel Tim van Rheenen maakte het al eens mee bij Feyenoord.

- Hoe gaat het nu met je?
"Ik ga er vanuit dat ik dit seizoen niet meer voetbal. Ik ben vaker gevallen in het veld, maar als je één minuut voor de winterstop alles in je schouder afscheurt, is dat ontzettend zuur."

- Volgend jaar vierde klasse...
"Ja, persoonlijk ben ik er niet blij mee, maar voor de lange termijn begrijp ik de beslissing van de club. Nu maak je nog kans op promotie naar de eerste klasse; dan begin je hoe dan ook helemaal onderaan. Aangezien ik geen vijf jaar meer zal voetballen, is dit voor mij persoonlijk jammer."

- Ben je er komend seizoen nog bij?
"Dat ligt ook aan wie er voor de groep staat. Het is doodzonde dat deze overstap ook betekent dat Jeroen Hoefnagel vertrekt. Ik heb met hem afspraken over mijn belastbaarheid en het is maar de vraag of ik die met zijn opvolger ook kan maken. Daarbij heb ik nu het idee dat ik specifieke kwaliteiten heb die het elftal kan gebruiken, terwijl dat in de vierde klasse misschien minder is."

- Ben je bang voor het eind van je carrière?
"Dat niet, want ik ga niet stoppen met selectievoetbal omdat mijn schouder aan baklappen ligt. Ik zou graag nog even doorgaan."