Cultuurhuis Delft voor iedereen!

DELFT - Zondag 26 januari is er in de Buitenhof 'Maak-mooie-plannen-voor-je-eigen-Buitenhof'. Een middag waarin met bewoners uit de wijk Buitenhof aan de slag wordt gegaan om ideeën voor de omgeving uit te werken in een plan.

De 'mooie plannen middag' is een initiatief van Stichting De Rode Feniks, KopieKoffie en Cultuurhuis Delft. Onder de noemer Cultuurhuis Delft hebben zij de krachten gebundeld om te onderzoeken of het mogelijk is om in de wijken Voorhof en Buitenhof een cultuurhuis te creëren. Een fijne ontmoetingsplek waar cultuur bruist met een programma voor en door bewoners van de wijk.

Talent
In Delft is de stichting DelftsPeil als penvoerder betrokken bij het opzetten van Cultuurhuis Delft en werkt hierin samen met een aantal organisaties. Het draait hierin om mensen die iets met cultuur willen, maar ook hun talenten aan anderen willen tonen. Cultuurcoach Angela Kok en regisseur Marjet Roerink zijn dit jaar in de wijken Buitenhof en Voorhof te vinden om daarbij te helpen.

Aanmelden
Dus woon je in de Buitenhof en heb je een idee voor je buurt, bijvoorbeeld een verhalendiner, een workshop portretten maken, street art festival of iets compleet anders? Meld je dan aan door te mailen naar: angela@cultuurhuisdelft.nl