Een voorbeeld van een woningpresentatie met de 3D Dollhouse Matterport technologie.
Een voorbeeld van een woningpresentatie met de 3D Dollhouse Matterport technologie. Foto:

3D-realistische woningpresentatie
bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

DELFT - De presentatie van sommige woningen op de website van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars zal menigeen doen verbazen. Sommige woningen uit het aanbod worden namelijk gepresenteerd met Dollhouse Matterport technologie.

Door middel van deze 3D-technologie stap je deze woning volledig virtueel binnen. Het lijkt dan net of je echt in de woning rond loopt. Dollhouse Matterport is een end-to-end media platform, waarmee zulke digitale presentaties mogelijk zijn. De woning echt 'beleven' is op deze manier mogelijk geworden, dankzij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars.

Dienstverlening
Dit is al jaren het grootste makelaarskantoor in Delft, waar de medewerkers hun dienstverlening graag persoonlijk houden. "Dat doen we door in teams van twee makelaars per woning te werken", zegt makelaar Kevin Nijs. "Iemand die belangstellend is wordt hiermee echt uitstekend geïnformeerd. En wij blijven maximaal betrokken bij de woning van onze cliënt." Het makelaarskantoor in Delft staat dus bekend om zijn professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en een flinke dosis enthousiasme. Als het om woningen gaat, dan ben je bij Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars aan het juiste adres. Met een pakket van verkoop, aankoop, nieuwbouw, verhuur en taxaties. "Onze verkoopresultaten zijn goed, wij verkopen al sinds lange tijd de meeste woningen in Delft en omgeving", zegt Kevin.
Die goede verkoopresultaten worden behaald door allereerst een reëel advies over de woning. Dat begint bij een juiste vraagprijs, maar juist ook een schitterende presentatie kan bijdragen aan het beste verkoopresultaat.

Woningpresentatie
Daar is nu de 3D-bezichtiging bij gekomen. Klanten kunnen zelf, op ieder moment van de dag, een woning waar ze belangstelling voor hebben bezichtigen via hun mobiel, tablet of computer. "De technologie is heel interessant", zegt Kevin. "In de woning kunnen de makelaars via deze technologie beelden verzamelen en scannen binnen een paar minuten. Er zijn geen speciale lampen en verlichting nodig voor de opnames. Met de Matterport Capture App is de presentatie vervolgens simpel en snel te delen. Het leuke is, dat het door de 3D-technologie net lijkt of je echt in de woning rond loopt. Dit betekent dat je precies weet hoeveel verdiepingen de woning heeft en hoe groot alle ruimtes zijn."

Aankoopmakelaar
Ook bij de aankoop van een nieuwe woning kan Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars je goed van dienst zijn. De makelaars kennen alle valkuilen en helpen je bij de aankoop op basis van no cure no pay. Slechts bij een geslaagde transactie wordt prestatie-courtage gerekend. Zo is de klant van Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars altijd verzekerd van de maximale inzet van de makelaars. Het makelaarskantoor is het enige in de regio dat standaard op zaterdag is geopend. Je kan dus zes dagen per week bij het kantoor terecht. Neem voor een persoonlijke toelichting op de dienstverlening vrijblijvend contact op. Sinds 2006 profileert het kantoor zich als Wereldmakelaars en wordt een percentage van het bedrijfsresultaat aan een goed doel gedoneerd, zoals eerst Homeplan en later Oxfam Novib.

Meer informatie
Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars aan de Oude Delft 110A is telefonisch te bereiken via (015) 212 52 88 en via de website
www.vansilfhout.nl.