De nieuwe Renault Clio bij Zeeuw & Zeeuw Renault in Delfgauw.
De nieuwe Renault Clio bij Zeeuw & Zeeuw Renault in Delfgauw.

De nieuwe Renault Clio nu uit voorraad leverbaar

Bij Zeeuw & Zeeuw Renault op bedrijventerrein Ruyven staat nu de nieuweRenault Clio in de showroom. De auto is vanuit voorraad leverbaar. Een introductie die door de Renault-dealer wordt gepreseneerd als een 'Evolutie en Revolutie'.

De Renault Clio is ontworpen volgens de designtaal Évolutie en Revolutie'. Hiermee biedt het Franse automerk een volwassener carrosserieontwerp. Ook is er sprake van een compleet nieuw interieur. Met zijn fraaie vormen en zelfverzekerde voorzijde straalt de nieuwe Clio dynamiek uit en oogt de auto vooruitstrevend, terwijl hij onmiddellijk herkenbaar is als Clio. Absoluut 100 procent van de onderdelen zijn compleet nieuw. Zowel qua design als kwaliteitsuitstraling en technologie is het interieur geïnspireerd op dat van auto's uit hogere segmenten. Daardoor profiteert de berijder van optimaal gebruiksgemak en uitgebreide functionaliteiten. De nieuwe Renault Clio is standaard voorzien van handbediende airconditioning, emergency call, R-Plug & Radio met Bluetooth® en een USB aansluiting.
Qua veiligheidstechnologieën is de auto verder uitgerust met Active Emergency Braking System met een voetgangers- en fietserdetectie. Voorop verlicht de auto de weg met led pure vision koplampen. Er is een safe distance warning, waardoor de bestuurder een veilige afstand tot zijn voorligger houdt. Daarnaast is de auto uitgerust met Traffic Sign Recognition. De vestiging van Zeeuw & Zeeuw Renault in Delfgauw is een bedrijf waar je terecht kan voor service aan de auto, de verkoop van personenauto's, de verkoop bedrijfswagens. Zeeuw & Zeeuw Renault vind je aan de Exportweg 2, in Delfgauw, telefoon (015) 256 44 00. Zie ook www.zeeuwenzeeuw.nl/delfgauw