Wandelen voor het goede doel

MIDDEN-DELFLAND - Wandelen door prachtig Midden-Delfland en ook nog eens voor een goed doel! Dat kan op zondag 19 januari tijdens de Winterwandeling die Vitesse Delft en Agrarische Natuurvereniging Vockestaert organiseren ten behoeve van Villa Joep.

Deze Winterwandeling is onderdeel van de 4-seizoenenwandeling. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. Er zijn drie afstanden om uit te kiezen: 10, 20 en 25 kilometer. U komt wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken. De herfstwandeling was afgelopen oktober, de lente- en zomerwandelingen zijn gepland op 19 april en 12 juli. U kunt een keuze maken, maar natuurlijk ook alle seizoenen deelnemen. Het deelnamegeld gaat volledig naar de strijd tegen kinderkanker.

Aanmelden
Starten kan van 8.00 uur tot 12.00 uur vanuit het vernieuwde clubgebouw van Vitesse aan de Henk van Riessenlaan 2 in Delft. Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden kan door het inschrijfformulier op de site van Vockestaert in te vullen en het bedrag van 8 euro te voldoen. Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen. Meer weten over deze wandeling voor het goede doel? Kijk dan op www.vockestaert.nl.