Huiskamerconcert Gluren bij de Buren (Foto: Mel Boas)
Huiskamerconcert Gluren bij de Buren (Foto: Mel Boas) Foto: Mel Boas

Gluren bij de buren Delft: alle details!

DELFT - Het is weer bijna tijd voor het gezellige Gluren bij de Buren Delft! Lees snel alle details omtrent het evenement.

Alle weetjes op een rij
Dit jaar wordt Gluren bij de Buren gehouden op zondag 9 februari. Van 12.00 uur tot 17.00 uur staan 49 Delftse huiskamers in het teken van allerlei verschillende optredens. Theatervoorstellingen, kindervoorstellingen, poëzie, muziekoptredens en nog veel meer, je kunt het zo gek niet bedenken. Ralf Leemeijer, programmamaker van Delft: "Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de acts. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 131 optredens laten Delftenaren op die dag zien wat ze in huis hebben (letterlijk). Gluren bij de Buren is geheel gratis, maar een vrijwillige bijdrage zou zeer op prijs worden gesteld. "

Het programma
"Wegens grandioos succes was het een echte uitdaging om het programma op orde te krijgen, maar het is ons gelukt," zegt Ralf. "Er waren zoveel aanmeldingen van vele acts en vele huiskamers, dat het een grote puzzel was om alles samen te brengen." Het gehele programma van Gluren bij de Buren 2020 is te zien op glurenbijdeburen.nl/delft/programma.

Gluren bij de buren
Gluren bij de buren is een huiskamerfestival voor amateur- en podiumkunstenaars. Het vindt vooral plaats in de wijken van Delft. "We zijn van mening dat er al zoveel culturele activiteiten gebeuren in het centrum van Delft en willen daarom graag de Delftse wijken meer betrekken bij dit soort leuke activiteiten," zegt Ralf. "Heel leuk om dan te zien dat het zo'n succes is en er vele aanmeldingen komen." Gluren bij de Buren is helemaal gratis!