Jan Akkerman en Bert Heerink spelen The Stones
Jan Akkerman en Bert Heerink spelen The Stones Foto:

Rocklegendes spelen The Stones

DELFT - Internationaal beroemde rocksterren Jan Akkerman en Bert Heerink eren donderdag 23 januari The Stones in Theater de Veste. In Legendary Albums Live The Rolling Stones' Sticky Fingers komen de liedjes van deze klassieker en de grootste hits van andere albums voorbij. 'Satisfaction' guaranteed!

Sticky Fingers werd destijds al unaniem geroemd als het creatieve hoogtepunt van Mick Jagger, Richards & Co; vijftig jaar later is dit album nog steeds een van dé klassiekers.
Brown Sugar, Wild Horses, Dead Flowers, Sister Morphine. Zomaar vier monumentale songs van het legendarische album Sticky Fingers van The Rolling Stones.
De plaat met de mooiste hoes aller tijden - die met die ritssluiting, vervaardigd door kunstenaar Andy Warhol - is een halve eeuw oud. Dé perfecte gelegenheid voor een Nederlandse superformatie om de muziek te herinterpreteren.
Terug in de tijd
Vandenberg-zanger Heerink en Focus-gitarist Akkerman laten zich helemaal los op het volgens hen 'lamlendig goede album'. De muzikanten gaan terug in de tijd en brengen samen met een ijzersterke band en de prachtige stemmen van The Bombitas het album tot grote hoogte. Een tribute band concert wordt het niet volgens Heerink. De geweldige verzameling muzikanten spelen de songs van de Stones zoals zij vinden dat het moet. Ze beloven een groep top artiesten die vooral lekker gaat spelen en zorgen voor een show die elke avond uniek is.

De liedjes van het iconische album worden afgewisseld met achtergrondverhalen over de nummers, videobeelden en ervaringen van de bandleden met de Stones. 'The Rolling Stones' Sticky Fingers' is een persoonlijke voorstelling, maar vooral een groot muzikaal feest! Kijk voor meer informatie en kaarten op www.theaterdeveste.nl of bel 015-2121312.