Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort
Lion Beddenshop heeft alles op het gebied van slaapcomfort Foto:

Lion Beddenshop voor een goede nachtrust!

DELFT - Wat u ook zoekt op beddengebied: bij Lion Beddenshop in Winkelcentrum De Hoven Passage, Troelstralaan 61-63, zit u voor ieder bed, beddengoed of andere accessoire goed.

Het kiezen van het juiste bed is belangrijk, evenals de mogelijke accessoires die bij uw bed of slaapkamer horen. We brengen immers een groot deel van de dag slapend door. Een comfortabel bed dat goed ligt, op een voldoende manier ventileert en veert draagt bij aan de meest optimale nachtrust. De medewerkers van Lion Beddenshop staan klaar om u van de juiste adviezen te voorzien.

Prijs-kwaliteit
Lion Beddenshop staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. U heeft er als klant volop keuze. "Wij hebben een ruime collectie dekbedovertrekken, van de beste kwaliteit en voor de laagste prijs", vertelt Sylvia van Lion Beddenshop. "Alle bekende merken zijn voorradig: Essenza, Cinderella, Elegance, Sleeptime en Damai. We kunnen alle soorten hoeslakens leveren, ook speciaal voor de hogere matrassen en voor de splittopper. De splittopper is de laatste tijd erg populair, en is bij ons in alle denkbare maten en kwaliteiten te krijgen: van 100 procent katoen jersey tot glad katoen." Momenteel zijn de producten van Lion Beddenshop extra voordelig, want er zijn aantrekkelijke acties. Zeker de moeite waard om de winkel eens binnen te lopen!

Team
Lion Beddenshop heeft alles in huis en ook voor het beste advies op slaapgebied moet je bij de medewerkers van het Delftse filiaal zijn. Sinds kort zijn twee nieuwe collega's aan het team toegevoegd, waarvan een al 25 jaar ervaring heeft opgedaan in een ander filiaal.

Meer info?
Bel met 015-2619312 of kijk op de site: www.lionbeddenshop.nl