Dankzij de opvallende vacature in de carriérekrant van Delftse Banen heeft Makro veel nieuwe werknemers kunnen aannemen
Dankzij de opvallende vacature in de carriérekrant van Delftse Banen heeft Makro veel nieuwe werknemers kunnen aannemen Foto:

Makro vol lof over Delftsebanen.nl

DELFT - Groothandel Makro in Delft is natuurlijk de plek voor iedere ondernemer om zijn of haar inkopen te doen. Het ruime assortiment, de lage prijzen en vriendelijke medewerkers maken ieder bezoek aan Makro compleet.

Bij Makro zijn ze vaak op zoek naar nieuwe medewerkers. Afgelopen oktober verscheen Makro dan ook in de eerste editie van de carrièrekrant van Delftse Banen. Via een vacature probeerde Makro nieuwe medewerkers te werven op verschillende afdelingen, zoals food, non-food, vers, restaurant, kassa en hun terreindienst. "Er zijn veel leuke reacties binnengekomen naar aanleiding van onze vacature", vertelt Robin Verhoef, bedrijfsleider bij Makro Delft. "Inmiddels zijn een heleboel enthousiaste nieuwe collega's aan de slag gegaan bij ons." Makro heeft zich met deze vacature gericht op studerende jongvolwassenen die naast de studie nog een leuk en marktconform salaris willen verdienen. "Juist in de avonduren en weekenden hebben wij regelmatig vacatures en daar is dit de ideale doelgroep voor."

Geslaagd
Makro en Delftse Banen kunnen spreken van een geslaagde samenwerking. "Met de vacature in de krant kregen wij de kans heel regionaal en gericht te zoeken per functie. Ook konden we dankzij onze duidelijke en opvallende advertentie goed overbrengen waar wij voor staan en wat wij verwachten van onze medewerkers. In het vervolg zullen we zeker weer gebruikmaken van de carrièrekrant om nieuwe medewerkers te werven", aldus Robin.

Meer weten over de vacatures van Makro? Mail dan naar vacaturesdelft@makro.nl of houd Delftse Banen in de gaten, in Delft op Zondag of op www.delftsebanen.nl. De nieuwe carrièrekrant komt uit op 2 februari.