Kids Training bij CKV Excelsior

DELFT - Op dinsdag 21 en 28 januari en 4 februari kunnen kinderen bij korfbalvereniging CKV Excelsior op een speelse en sportieve manier kennismaken met de korfbalsport. Deze speciale 'kids training' voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar begint om 17.30 uur en neemt een uurtje in beslag. Er wordt getraind in Sporthal Kerkpolder aan de Kerkpolderweg 14 in Delft. Voor meer informatie, kijk op: www.ckv-excelsior.nl of mail naar: ledenwerving@ckv-excelsior.nl

Schaaksimultaan
bij DCSV

DELFT - De Delftse Christelijke Schaak Vereniging (DCSV) organiseert op vrijdag 17 januari een schaaksimultaan midden in het winterseizoen voor de niet-clubschakers, aangevuld met de leden van DCSV.

Clubkampioen Rens ter Veen speelt dan vanaf 20.00 uur tegen zoveel mogelijk tegenstanders. Deze simultaan is een uitstekende gelegenheid voor huisschakers en internetschakers om kennis te maken met het spelen in verenigingsverband. Deelname is geheel gratis.

Prijzen
Er zijn diverse prijzen aan verbonden bij deze activiteit zoals een raadprijs en een prijs bij bepaalde kenmerken van partijstellingen. DCSV is een kleine gezellige vereniging met een actief ledenbestand. Dat blijkt vooral omdat alle seniorleden deelnemen aan de interne competitie met een opkomst van 90 procent per speelavond. In de bondscompetitie speelt DCSV mee met één team in de tweede klasse van de Haagse Schaakbond. DCSV speelt in principe om de twee weken op de vrijdagavond in Studielab015, Willem de Zwijgerstraat 1-3 te Delft, vlakbij de Julianalaan (Wippolder). De eerstvolgende speelavonden zijn op vrijdag 31 januari, vrijdag 14 februari en daarna op vrijdag 28 februari. Voor de overige speelavonden: zie de website www.dcsv.info. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dcsv.info of bij de voorzitter Rens ter Veen, tel 015-2610137.

Stadsradio Delft
is op zoek naar
correspondenten

DELFT - Stichting Omroep Delft / Stadsradio Delft zoekt verenigingscorrespondenten, die in het radioprogramma Live Sport telefonisch een kort verslag willen doen van de verrichtingen van hun sportvereniging. Het programma Live Sport wordt iedere zondagmiddag uitgezonden van 14.00 uur – 17.00 uur. Belangstelling? Meld je aan via: henkmolsrd@gmail.com

Korfbalprogramma

Zaterdag 11 januari:

Eerste klasse
Synergo 1 – CKV Excelsior 1, 16.30 uur
DES 1 – Juliana 1, 19.45 uur

Tweede klasse
Maassluis 1 – Paal Centraal 1, 18.15 uur