Foto-expositie 'Dorp in beeld'

DEN HOORN - Van zaterdag 11 januari t/m zaterdag 25 januari te zien in de Kickerthoek, Alexanderhof 2 te Den Hoorn: een unieke foto-expositie over de geschiedenis van Den Hoorn vanaf het prille begin tot nu!

Voor veel mensen een moment van herkenning maar voor velen ook een kijkje in de roerige geschiedenis van het dorp. In samenwerking met o.m. de Historische vereniging Schipluiden en Stichting Welzijn Midden-Delfland maken we een verhaallijn waarbij de rode draad is: Hoe was het toen? En hoe is het nu?

Markante figuren
Er valt van alles te zien over de Romeinse tijd, de tuinbouw, de Oude Veiling, de middenstand in de oude dorpskern, de Dijkshoornseweg en over markante figuren zoals Gijsbertus van Marrewijk die veel voor Den Hoorn gedaan hebben. Rond de expositie staan er ook films, lezingen en muziek op het programma. Veel beeldmateriaal en een talkshow tijdens de 'oudere jongerenavond' met de titel: Geen moer te doen maar van alles te beleven! De opening vind plaats op zaterdag 11 januari door de wethouder. Kijk voor het hele programma op de website: www.cultuurstek.nl

De feestelijke opening van de expositie, zaterdag 11 januari om 16.00 uur, is gratis. Voor andere activiteiten zoals lezingen, films, talkshow en muziek geldt een kleine entreeprijs.