Nieuwscafé Sportraad Pijnacker-Nootdorp

PIJNACKER - Sportbestuurders, sporters en alle andere belangstellenden zijn van harte welkom bij het Nieuwjaar-Sportcafé van de Sportraad Pijnacker-Nootdorp.

Wanneer?
Woensdag 15 januari, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Waar?
In de kantine van DSVP, Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 4 Pijnacker. Kom proosten op het nieuwe jaar en praat mee over het thema: 'Meer en vitalere ouderen in de verenigingen'!

Nieuwjaarsreceptie Full Speed

DELFT - Zaterdag 4 januari staat bij derdeklasser DSV Full Speed vanaf 20.00 uur de Nieuwjaarsreceptie gepland. Daarvoor, vanaf 18.00 uur, gaan alle seniorenteams (inclusief zaal- veteranen en dames) onderling de strijd aan. Dit toernooi eindigt om 19.00 uur. Om 19.30 schuift iedereen aan voor een hapje en om 19.45 uur is de toernooiprijsuitreiking. Daarna is het proosten met elkaar tot middernacht!

Nieuwjaarsreceptie DHL

DELFT - Op zondag 5 januari staat vanaf 16.00 uur bij DHL de champagne klaar om ontkurkt te worden. Voorafgaand aan het proosten op het nieuwe jaar staat een sportief programma op de rol: om 11.30 uur speelt een selectie van spelers onder 19 jaar tegen een selectie van spelers onder 17 jaar. Om 14.00 uur neemt oud-DHL het op tegen het huidige 1e elftal. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zullen ook enkele jubilarissen worden gehuldigd.

DHC legends
in actie

DELFT - Zaterdag 4 januari komen oude DHC 'legends' in actie. Om 15.00 uur trapt deze oude garde af tegen het huidige DHC o.l.v. Rob de Lange. Enkele 'legends' die hun kunsten zullen vertonen zijn: keeper Hayati Boyla, John Grunholz, Wim van Zinnen, Robin Knoester, John Mulder en John de Letter. Na de wedstrijd is het tijd om te proosten (tijdens het buffet) met muzikale ondersteuning van DJ Richard en zanger Richard van Tiri.

Nieuwjaarsreceptie SV Den Hoorn

DEN HOORN - Bij SV Den Hoorn kan op zondag 5 januari van 15.00 uur tot 17.00 uur worden geproost op het nieuwe jaar.

Oliebollen en proosten bij DVC

DELFT - Bij DVC Delft kan zaterdag 4 januari om 17.00 uur geproost worden op het nieuwe jaar. DJ Marvinski zorgt voor muzikale ondersteuning. Voorafgaand, vanaf 12.00 uur, vindt het 7-tallen Oliebollentoernooi plaats.