Gemengd koor Rock me Amadeus zoekt versterking

DELFT - Het Delftse koor Rock me Amadeus (circa 20 zangers en zangeressen) zoekt versterking en heeft plek voor een bas en een sopraan. Rock me Amadeus zingt symfonische popmuziek (o.a. Queen, Tears for Fears, Sting, Billy Joel), maar maakt ook muzikale uitstapjes naar klassieke muziek, luisterliedjes en de betere 'Nederpop'.

Het koor bestaat inmiddels vijftien jaar en is onder leiding van dirigent Michel Poels uitgegroeid tot een van de betere koren van Delft, met enthousiaste en gemotiveerde zangers. Elk jaar worden enkele concerten gegeven. Het laatste was in juni, met als titel 'Guilty Pleasures': alle liedjes die je graag zingt maar waarvoor je nooit durfde uit te komen. Vorig jaar stond het concert 'Coming Out' in het teken van homoseksuele componisten die niet voor hun geaardheid durfden uit te komen. In 2019/2020 staat in elk geval een kerstconcert op het programma, in samenwerking met vrouwenensemble Lady Amazone, en deelname aan een scratchconcert met een hoofdrol voor Rock me Amadeus. Het koor maakt af en toe buitenlandse concertreizen. Volgend jaar staan optredens in Ierland op het programma. Dus hou je van zingen? Ben je bereid om los van de repetities wat tijd te investeren in het instuderen van nummers? Neem dan contact op met Michel Poels voor een stemtest. Het koor repeteert op maandagavond in de Lutherse kerk (20.45-22.15 uur). Tel.: 06-21508648, e-mail: post@zangstudiodelft.nl.

Workshops voor gescheiden ouders

DELFT - Op de Dag van de Scheiding (13 september) is er een workshopochtend voor moeders en/of vaders in een scheidingssituatie. Monique Toonen, communicatiedeskundige, geeft de workshop 'Respectvol communiceren'. Hierin leert zij ouders hoe je met respect voor jezelf en de ander helder kunt overbrengen wat je bedoelt. Dit om conflicten te voorkomen. Marga van Holsteijn verzorgt de workshop 'Samen ouders voor altijd', waarin zij laat zien en ervaren hoe de schade van de scheiding voor kinderen beperkt kan worden. Zij is gespecialiseerd in het werken met opvoedopstellingen. Datum 13 september. Tijd 9.30 tot 12.30 uur. Adres Phoenixstraat 66, Delft. Kosten € 45,- . Aanmelden voor 11 september via info@praktijktrotsemoeders.nl of
info@echtecommunicatie.nl.

Bridgers gezocht

DELFGAUW - Iedere maandagmiddag en donderdagavond is er bridgen in het ontmoetingscentrum "De Kiezel" ,gelegen aan de Laan der Zeven Linden 175 te Delfgauw. Op de maandagmiddag, vanaf september, beginnen wij om 13.00 uur en op de donderdagavond om 19.30 uur. Parkeren is geen probleem en kosteloos. Wilt u in een gezellige en ontspannen sfeer bridgen dan bent u van harte welkom.
Meer info: ruud.ruiterman@outlook.com of 06-24471924.