Gratis computercursussen

DEN HOORN - In de Bibliotheek Den Hoorn kunnen vanaf 8 januari een paar leuke, korte computercursussen worden gevolgd. Deelname aan deze cursussen is gratis.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. Er moet bijvoorbeeld steeds meer online worden geregeld en informatie vind je vooral op internet. Gelukkig is het ook erg leuk om bezig te zijn met computers. Ben je bang dat het te moeilijk is? De Bibliotheek heeft cursussen en workshops op verschillende niveaus. Je zult merken dat je met stappen vooruit gaat en dat het volgen van een cursus eigenlijk heel leuk én gezellig is.

Stapje voor stapje
Tijdens deze cursus leert u een e-mailadres aanmaken en wat de mogelijkheden van een account zijn. Ook leert u wat nodig is voor het gericht zoeken, welke bronnen u veilig kunt gebruiken voor informatie. Meer weten over hoe u met de computer een brief of tekst kunt maken en deze goed vormgeven? U gaat aan de slag met Google Docs en Word.

Interesse?
Meld je dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. De cursussen zijn gratis en ook voor niet-leden. Aanmelden of meer informatie kan via: 085-0436741 (kies 2 voor Den Hoorn), of loop gerust even binnen bij de Bibliotheek Den Hoorn, Fluitekruid 62 Den Hoorn.