Sport- en beweegwijzer 50-plussers

Delft - Delft voor Elkaar heeft een Sport- en beweegwijzer samengesteld met het aanbod aan sport- en beweegactiviteiten dat in Delft speciaal voor de 50-plussers wordt georganiseerd. Deze is nu geüpdatet.

Diverse sportaanbieders hebben een aanbod speciaal voor 50-plussers. "Sporten stimuleren wij van jongs af aan. Ouderen stimuleren wij extra, om fysieke achteruitgang en eenzaamheid te voorkomen."

Het aanbod
Er zijn tal van sporten om te be oefenen. Het aanbod is heel divers en variërend. Zo kun je je aanmelden voor verschillende balsporten en zitsporten, maar ook voor totaal andere sporten als zwemmen, wandelen, gymnastiek, (volks)dansen, conditietraining, fietsen en nog veel meer.

De sport-en beweeg wijzer
In de sport-en beweegwijzer van Delft voor elkaar, worden allerlei sporten, speciaal voor 50-plussers, aangeboden door verschillende verenigingen. Je vindt de sport-en beweegwijzer op de website van Delft voor Elkaar. Daar vind je ook gelijk hoe je je waarvoor kunt aanmelden.

Delft voor Elkaar
Delft voor Elkaar is een platform van vrijwillige en professionele organisaties op het gebied van welzijn, sport en zorg. Met liefde en passie hebben zij de sport-en beweegwijzer uitgebracht voor 50-plussers. Deze wijzer wordt regelmatig geüpdatet.

Delft voor Elkaar
015 760 02 00
Info@delftvoorelkaar.nl