Afbeelding
Foto: Henk Houtzager

In een kerstmanpak door de Delftse binnenstad rennen voor het goede doel

Na eerdere succesvolle edities is het opnieuw tijd voor de Santa Run in Delft. Ren drie kilometer door de prachtige binnenstad en zamel geld in voor het goede doel!

Op zondag 15 december vindt voor de derde keer een Santa Run plaats in Delft. Honderden volwassenen en kinderen rennen die dag in kerstmannenpak door de Delftse binnenstad. Je hoeft geen hardlooptalent zijn om mee te doen, want het behalen van de snelste tijd is bij deze run niet van belang. De Santa Run draait vooral om plezier en gezelligheid. En uiteraard om het goede doel dat je ermee steunt!

Voor het goede doel
De Santa Run wordt georganiseerd door de Delftse Rotary Clubs. Tijdens dit evenement wordt geld ingezameld voor de lokale goede doelen Stichting Delftse Vakantie Activiteiten en Kindertuinen Delft.

Parcours
Het parcours van de Santa Run gaat wederom door het mooie en gezellige centrum van Delft. De start is om 14.00 uur op de Burgwal, waarna je een leuke route rent en ook weer eindigt op de Burgwal. Daarna kun je gezellig blijven hangen, want tijdens de donkere dagen van Delft is er genoeg te beleven in het centrum.

Feestelijk
Het belooft een feestelijke middag te worden. Los van het bijzondere beeld van rennende kerstmannen, wordt er ook van alles omheen georganiseerd om het feest compleet te maken. Denk hierbij aan podia, muziek, hapjes en drankjes. Centrale plek wordt de Burgwal, waar de start en finish komen.

Inschrijven
De inschrijving is inmiddels al geopend. Voor 12,50 euro kun je meerennen. Je ontvangt niet alleen een startbewijs, maar ook een kerstmannenpak. Mocht je nog zo'n pak hebben liggen, hoef je geen nieuwe af te halen. De organisatie doneert dan ook het bedrag van jouw pak aan het goede doel als extraatje. Inschrijven kan op www.delft.rotarysantarun.nl.