Afbeelding
Foto:

Kerstmarkt, winters shoppen en daarna lekker chillen in de Biergarten

In december zijn er genoeg feestelijke momenten om voor te shoppen. Om jou daar net iets meer tijd voor te gunnen, wordt tijdens de Donkere Dagen van Delft voor speciale shopmomenten gezorgd.

Kerstmarkt
Om in de kerstsfeer te komen wordt er op woensdag 11 december een heuse kerstmarkt georganiseerd op de Koepoortplaats. Van 14.00 uur tot 20.00 uur zijn hier volop kinderactiviteiten, kramen vol leuks voor onder of ín de kerstboom en uiteraard lekkere versnaperingen. De kerstmarkt is dé knusse inkoopmarkt voor het hele gezin!

Winter Shopping Night
Toch nog niet voldoende ingeslagen op de kerstmarkt? De Delftse binnenstad is de perfecte plek om leuke cadeaus te scoren.
Vrijdagavond 13 december kun jij hier als shopliefhebber je lol op. Tijdens de speciale Winter Shopping Night zijn veel winkels speciaal voor jou extra lang geopend, maar liefst tot 23.00 uur!
Spannend extraatje
Geef de shopaholic in je alle vrijheid en maak een extra rondje langs de winkels in de binnenstad. Of het nu gaat om hoge kortingen, live muziek, lekkere drankjes of heerlijke hapjes; veel winkels hebben die avond een spannend extraatje voor je in petto. Het belooft een feestelijke avond te worden die je niet wilt missen!

Biergarten
Heb je al jouw cadeaus verzameld? Dan hoef je niet direct naar huis. Van dinsdag 10 december tot en met zondag 15 december is er van alles te doen in Delft, zo ook op het Heilige Geestkerkhof.
Op het plein staat deze dagen een winterse biergarten, waar verschillende activiteiten zullen plaatsvinden. Verwacht lekkere speciaalbieren, typische Duitse gerechten en bijbehorende muziek. Hef aan de lange tafels gezamenlijk het glas en geniet van Deutsche Schlagermusik tijdens het gesprek met tafelgenoten. Lukt het u stil te blijven zitten?
Meer weten? Kijk op de website www.dedonkeredagenvandelft.nl