Afbeelding
Foto: bas jansen

Bij Moeke kan eigenlijk alles....

DELFT – Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het diner. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes!

En natuurlijk voor een gezellige sfeer. 'Ik zit even bij Moeke' geldt voor velen als het beste excuus om het iets later te maken. Om net wat langer te genieten, te (na)tafelen of om nog een laatste drankje te bestellen.

Maar Moeke's wil is geen wet. Bij Moeke kan eigenlijk alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden en familie graag mee naar toe neemt. Bij Moeke is ruimte voor alles. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke's Bar, een lekker bord eten uit Moeke's keuken, een goed gesprek aan één van Moeke's tafels of even de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

Moeke is uitermate geschikt om heerlijk onderuitgezakt van een borrel te genieten. Stel je eigen borrel samen van de uitgebreide borrelkaart. Kun je niet kiezen? Kies voor een van de grote borrelplanken. De drankenkaart laat een enorm ruim assortiment zien van heerlijke biertjes en andere dranken. Onder het genot van zorgvuldig geselecteerde bieren en wijnen lekker genieten van bijpassende hapjes.

Want, zeg nou zelf: Iedereen houdt toch van Moeke? Volgens het vaste weekprogramma kun je dit verwachten: Iedere maandag staat er 'surf & turf' op het menu. Een heerlijke bavette of gamba's met kreeftensaus voor maar 15 euro. Iedere woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur kosten de kinderpannenkoeken slechts 3,50 euro per stuk. Aanvallen! Iedere vrijdag vanaf 17.00 uur is de MoBiBo, Moeke's Bier & Borrel.
Kom op Koningsdag naar de Beestenmarkt, want de (gezellige) boel wordt opgevrolijkt met live-muziek. Tot eind maart heeft Moeke een prettige Chateaubriand-actie: voor 37,50 heerlijk smikkelen met z'n tweeën! Kom met Pasen lekker lunchen en/of dineren. Let op: vanaf 6 personen moet er vooraf gereserveerd worden.
Meer info via 015-2133311
of www.moekedelft.nl