Marianne en Nico, de aimabele gastvrouw en chef de cuisine van De Koperen Pan
Marianne en Nico, de aimabele gastvrouw en chef de cuisine van De Koperen Pan Foto:

Geniet van de lente bij De Koperen Pan!

DELFT - Restaurant De Koperen Pan aan de Papsouwselaan 21 in Delft heeft kwaliteit, warmte en gezelligheid hoog in het vaandel.

In het restaurant, al sinds 1977 een begrip in Delft en omstreken, worden alle gerechten met verse ingrediƫnten op ambachtelijke wijze bereid door Nico Nieuwenbroek en zijn keukenteam.
Bij De Koperen Pan kunt u naast een heerlijk diner voor alles terecht: diner & borrel, catering, partijen, trouwerijen, koffietafel bij passende gelegenheid, recepties, High Tea, High Wine, luxe salades voor bij u thuis en het restaurant heeft zelfs eigen dinerbon om cadeau te geven.
Nico wil wel iets kwijt over de kaart:
"We gaan nu heerlijk het voorjaar tegemoet, dus we hebben echte lentegerechten op het menu staan. Met passende, seizoensgebonden ingrediƫnten, dat spreekt voor zich! En, daar verheug ik me elk jaar weer op: asperges! Vanaf eind maart ook te vinden op de menukaart."

Deksels menu
Ook de hardloper, het 'Deksels menu', staat in aangepaste voorjaarsvorm op het menu bij De Koperen Pan. "Drie gangen voor slechts 26,50 euro!"
Tafel reserveren? Bel: 015-2570693 of mail: info@dekoperenpan.nl
Zie ook: www.dekoperenpan.nl