Afbeelding
Foto: MARIEKE ZELISSE

Koningsnacht festival pakt groots uit voor alle leeftijden

Voor het vijfde jaar is de Markt in Delft het decor van één van de grotere Koningsnacht stadsfeesten van de regio. Organisator De Burgemeesters trekt alles uit de kast om van de jubileumeditie op vrijdag 26 april een onvergetelijke ervaring te maken voor de duizenden bezoekers.

Oranjekoorts knalde onlangs de wereld in met de gouden Jubileumeditie waarvoor werkelijk alles uit de kast wordt getrokken. En dat bleef niet onopgemerkt bij de inmiddels steeds groter groeiende achterban, in minder dan 24 uur waren alle vroeg vogel tickets uitverkocht en ook de normale tickets vliegen als warme broodjes over de digitale toonbank. Waarom? Volgens de organisator is Oranjekoorts een begrip geworden in de regio en staat het garant voor een kwalitatief hoogstaand evenement dat toch heel laagdrempelig en gemoedelijk is. "Sinds afgelopen jaar is het evenement voor alle leeftijden te bezoeken en ligt onze focus, ook qua programmering, volledig op gezelligheid en samenzijn met al je vrienden om je heen" vertelt Guy Verbeek van De Burgemeesters. Er is een nieuw thema, volledig vernieuwde line-up, een nieuwe terreinindeling met maar liefst twee podia, een koninklijk verhoogd VIP-deck en nog veel meer.
"Zowel voorafgaand als tijdens het evenement gaan we terugblikken op de afgelopen jaren. In een videocampagne die binnenkort online gaat vertellen wij over alles wat we hebben meegemaakt, maar ook tijdens het evenement komen verschillende hoogtepunten voorbij" vertelt Verbeek. Wij vroegen hem om een tipje van de sluier. Hij verklapt dat de pianobar terugkeert (2018), kunnen bezoekers weer meedoen aan een wedstrijd koekhappen (2017), speelt huisband Jewelste wederom de sterren van de hemel en wordt er een jubileum-waardig VIP-deck gebouwd.
Voor meer informatie, het bestellen van kaarten kun je terecht op
www.oranjekoortsfestival.nl.

Afbeelding