Afbeelding
Foto: Koos Bommelé

Delft Fringe Festival: jong en oud talent

Delft Fringe Festival is het belangrijkste en grootste festival voor jonge theatermakers. Tijdens de elf dagen van het festival kun je op 23 locaties ruim 450 verschillende voorstellingen van 55 verschillende makers bezoeken, Dit jaar is van 31 mei tot en met zondag 10 juni de negende editie.

Delft Fringe Festival is een toonaangevend festival waarin aanstormende talenten, oude zielen en vrije geesten zorgen voor cultureel kippenvel. Het diverse programma verbindt muzikanten, dansers, theatermakers en podiumkunstenaars met liefhebbers, levensgenieters, connaisseurs en ontdekkers. Zo zet je de stad in een ander (spot)licht.

Festivalbandje
Met het festivalbandje van Delft Fringe Festival ontvang je voordeel op alle voorstellingen die je tijdens het festival bezoekt. Koop voor 2,50 euro eenmalig het festivalbandje en betaal bij alle voorstellingen 1 munt minder. Dat is dus bij elke voorstelling die je bezoekt een korting van 2,50 euro. De voorstellingen van het Delft Fringe Festival duren 30 minuten en betaal je eenvoudig en snel met de Delft Fringe Festivalmunt. Bij de kassa in het Rietveld Theater of op de Markt kun je jouw festivalbandje en Delft Fringe Festivalmunten kopen. Vervolgens betaal je aan de deur het aantal munten dat de voorstellingen kost. Een voorstelling kost 3 munten, zonder festivalbandje en 2 munten, mét festivalbandje.

Programma
De locaties liggen dicht bij elkaar in de buurt en zijn daardoor te voet goed te bereiken. Je kunt in de binnenstad van Delft op verschillende locaties het gratis festivalmagazine meenemen. Haal hem op in het festivalhart (Rietveld Theater) of bij de kassa op de Markt. Je kunt natuurlijk het actuele programma op de website bekijken of blader het online festivalmagazine door.

Voorproefje
Op 6 april is er een voorproefje in het Rietveld Theater: Delft Fringe Night #14 met de voorstellingen 'Oortwolk', 'Graces' en 'Alles Valt'. Eventueel gecombineerd met een heerlijk driegangendiner.
Meer info: www.delftfringefestival.nl