Afbeelding
Foto:

WestCord Hotel Delft: genieten in meervoud!

DELFT - Het WestCord Hotel Delft is ideaal gelegen aan de A13 tussen Den Haag en Rotterdam naast de IKEA. Het is dé plek om te meeten! Elke maand worden er diverse activiteiten georganiseerd voor zowel families als zakelijke gasten.

Familiebrunch
Elke maand vindt traditiegetrouw de familiebrunch plaats in WestCord Hotel Delft. Heerlijk onbezorgd genieten met familie en/of vrienden. Ook voor de kids zijn er leuke activiteiten georganiseerd!
Maar, naast een gastvrij en culinair decor voor brunches, biedt WestCord Hotel Delft ook aan ondernemers een podium om ondernemend Delft te leren kennen. Wanneer dat kan? Elke laatste donderdag van de maand, van 17.00 uur tot 20.00 uur, tijdens de 'WestCord ThirstDays'!
Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de maand op een gezellige manier afgesloten. Ondernemers uit de regio, ZZP'ers, het Delftse bedrijfsleven en hun medewerkers zijn welkom om te netwerken. Je hoeft alleen de drankjes af te rekenen, wij zorgen voor bitterballen, een DJ en een informatieve avond. Parkeren is gratis!
Adres: Olof Palmestraat 2, 015- 889010 / delft@westcordhotels.nl