Kerstballentoernooi bij Badmintonclub Pijnacker

PIJNACKER - Het is weer vroeg donker, koud en tijd voor warme chocolademelk. Dat betekent ook dat het altijd gezellige kerstballentoernooi van Badmintonclub Pijnacker er weer aan komt.

Badmintonclub Pijnacker organiseert al jaren het zogenaamde BCP-Kerstballentoernooi. Dit altijd meer dan gezellige toernooi wordt ieder jaar druk bezocht en is inmiddels een echte traditie geworden. De hele middag worden er onderlinge partijen gespeeld. Jeugd, senioren, vrienden en familie, iedereen doet mee. En tussendoor kan er ook nog wat worden gesnoept. Het gaat niet om het winnen, maar vooral om het onderlinge plezier.

Kerstige middag
Op zondag 22 december is het weer zover. Iedereen kan dan zijn of haar foute kersttrui uit de kast trekken en een gezellige 'kerstige' middag beleven. Niet alleen leden van de badmintonclub zijn welkom om mee te doen aan het toernooi, maar ook vrienden en familie. Er zal worden getracht de teams qua sterkte zo gelijkmatig in te delen. Toch liever naar het spektakel kijken vanaf een afstandje? Ook dat is uiteraard mogelijk, iedereen is welkom. Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig met elkaar een hapje te eten.

Praktisch
Het evenement vindt plaats in Sportzaal Het Baken in Pijnacker. Een van de zalen waar BCP traint en wedstrijden speelt. Het kerstballentoernooi start om 14.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Vanaf 17.30 uur kunnen de liefhebbers aan tafel. Meer info? Zie www.bcpijnacker.nl