Kom tweede kerstdag shoppen in Leeuw&stein!

DELFT – De sfeervolle kerstperiode is weer aangebroken. Om dit te vieren is Leeuw&stein op donderdag 26 december, tweede kerstdag, extra geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Het perfecte moment om inkopen te doen om jouw huis en tuin klaar te maken voor het nieuwe jaar! Bij Leeuw&stein kun je terecht voor al je inkopen op dit gebied. Omdat winkelgebied Leeuw&stein haar bezoekers graag helpt bij deze inkopen, staat er een mooie verrassing te wachten op donderdag 26 december! De shopping butlers zullen aanwezig zijn om jou te assisteren bij het sjouwen van jouw aankopen, daarnaast delen ze overheerlijke bonbons uit. Kom jij ook naar Leeuw&stein voor al jouw huis, tuin en keuken producten? En laat je je graag ontzorgen door de shopping butlers? Bezoek dan de woonboulevard op tweede kerstdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Eindejaars plantenjacht

DELFT - Natuurlijk Delfland organiseert op 29 december een eindejaarsplantenjacht.

Ook dit jaar is er weer een eindejaarsplantenjacht. In de winter een uur lang zoeken naar bloeiende wilde planten onder leiding van Cor Nonhof. Verzamelpunt is om 13.00 uur bij Wezelstraat 38 in Delft!