Begin Kerst goed met een concert van de 3J's!
Begin Kerst goed met een concert van de 3J's! Foto:

Kerstvakantie in Theater de Veste

DELFT - De feestdagen komen er weer aan, tijd voor familie en vrienden! En wat is er nu leuker dan samen de intimiteit van het theater op te zoeken? Theater de Veste heeft tijdens de kerstvakantie programmering voor jong en oud.

Vier Kerst met de 3J's
Van de nieuwste show van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg tot de acteurs van Sesamstraat. En wat de denken van een 'Acoustic Christmas' met de 3J's. Deze geweldige muzikanten spelen op 21 december begeleid door piano, accordeon en basgitaar traditionele en moderne kerstliedjes. Beter kun je Kerst niet beginnen!

Maestro's
Dominic Seldis

Ook fan van het populaire tv-programma 'Maestro'? Dominic Seldis komt met James Pearson zondagmiddag 22 december naar Delft. Samen verzorgen ze een heerlijk concert waarbij veel valt te lachen en genieten. Seldis combineert prachtige muziek met humoristische verhalen over zijn instrument. Pearson schittert in meeslepende improvisaties.

Voor deze programma's en de overige kerstprogrammering zie www.theaterdeveste.nl

Vijf korte films bij Filmhuis Lumen

DELFT - De kortste dag van het jaar is voor filmliefhebbers óók Dag van de Korte Film. Filmhuis Lumen vertoont op zaterdag 21 december vijf korte films van Nederlandse makers met internationaal aanzien.

De korte film is spannend, veelzijdig en heeft voor iedereen iets te bieden. Toch krijgt het minder bekende broertje van de speelfilm nog te weinig aandacht. Daarom worden de spotlights op de kortste dag van het jaar op de korte film gezet.
De films 'Human Nature', 'Vader', 'Mind My Mind', 'En route' en 'The Walking Fish' maken deel uit van het programma.

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.filmhuis-lumen.nl of bij de kassa.

Maestro-jurylid Dominic Seldis komt naar Delft!