Wandeltocht vanuit Pijnacker

PIJNACKER - Wandelvereniging RS80 heeft dit seizoen een tiental wandelingen uitgezet, bij vele wandelaars bekend als de RandstadSerie.

Er is voor iedereen die zin heeft om op een zaterdag te wandelen in de omgeving van de Randstad een leuke route uitgezet! Voor diegenen die houden van een uitdaging staat er een 25 kilometer route op het programma. Voor wie dat net even te ver is, er kan ook worden deelgenomen aan wandeling van 'slechts' 15 kilometer! Onderweg wordt er twee keer gestopt bij een (horeca)gelegenheid, bij het 10 en het 18 kilometerpunt. Deze versnaperingen zijn voor eigen rekening. En, omdat dit het jubileumjaar is van Randstad80, het 40e seizoen, kan er zelfs voor een 40 kilometer route worden gekozen op de laatste wandeldag in de serie! Voor iedereen ligt op die dag aan de 'meet' een leuke surprise te wachten.

Start
De vijfde wandeltocht in de serie start op zaterdag 21 december vanuit het Parochiehuis, Oostlaan 38a in Pijnacker. U kunt starten tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Het startbureau van de andere tochten kunt u vinden via de website.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, per wandeltocht betaalt u het luttele bedrag van 3 euro! U hoeft niet perse lid te zijn van de wandelbond. De routes zijn altijd gepijld en u krijgt een duidelijke routebeschrijving mee. U kunt ook voor een beloning lopen, vanaf twee wandelingen krijgt u dan een beker. Dus schroom niet en komt allen wandelen!
Zie voor meer info: www.rs80.nl