Afbeelding
Foto:

Concert Embracing Christmas

Kerst staat weer voor de deur en om in de juiste stemming te komen, moet je op zaterdag 21 december in de Lutherse Kerk zijn. Daar vindt dan een uitgebreid kerstconcert plaats met verschillende kerstliedjes. Een compleet avondje uit in de donkere dagen van Delft.

Embracing Christmas
De vocale ensembles Rock me Amadeus en Lady Amazone geven op 21 december een hartverwarmend kerstconcert: Embracing Christmas. Laat je omarmen door allerlei soorten muziek. Klassieke Carols en kerstliedjes, afgewisseld met popsongs als 'Fragile' en 'Bridge over Troubled water', en opzwepende soul. Embracing Christmas is heel divers, verrassend en uitgebreid! Als Intermezzo wordt een eigentijds kerstverhaal verteld. Beide koren staan onder leiding van Michel Poels, Zangstudio Delft.
Tijden, prijzen en locatie
Kerstconert Embracing Christmas zal plaats vinden op zaterdag 21 december. Om 20.00 uur begint het muziekfestijn in de Lutherse Kerk aan de Noordeinde 4 in Delft. Op de website van Zangstudio Delft zijn kaartjes in de voorverkoop al te bemachtigen voor 12,50. Anders kost een kaartje 15 euro.