Afbeelding
Foto:

Dé kersttrend van 2019

Het is weer tijd om alle kerstspullen uit de kast te trekken en een gezellige sfeer te creëren in je huis. Heb je een beetje inspiratie nodig op het gebied van versieren? Lees dan snel wat de kersttrend van dit jaar is!

Golden Glow
Met goud zit je nooit fout. Laten we dat vooropstellen. Dé kersttrend van 2019 is daarom ook: Golden Glow. Deze trend combineert simpel gezegd kleurloze accessoires met opvallende, gouden items. Liefhebbers van een touch of gold zitten helemaal goed bij deze trend! Met deze trend ben je helemaal kerstproof en voeg je net dat beetje extra toe aan je andere decoratie .

Decoratietips
Hoe kun je deze trend het best volgen? Een Golden Glow kerstboom creëer je al door een aantal mooie gouden ballen tussen de anderen te hangen. Om en om bijvoorbeeld. Ga voor een gouden piek of gele lampjes. Uiteraard mogen figuurtjes, slingers en andere accessoires niet ontbreken aan de kerstsfeer. Maak je dressoir kerstklaar met mooie gouden kaarshouders of ga voor goud bestek tijdens het kerstdiner. Een mooi figuur van een rendier in je raamkozijn, omringd door een paar gouden takken en je bent helemaal geslaagd.