Afbeelding
Foto:

Kerstmarkten in de regio

De decembermaand is aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor allerhande sfeervolle en gezellige kerstmarkten. Pak gauw je agenda erbij en noteer wanneer het bij jou in de buurt weer zover is.

Delft
Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder
Oudhollandse spelletjes, de kerstman himself en vele kraampjes met de leukste spulletjes, kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder heeft het allemaal. Op woensdag 11 december verandert het terrein achter Hotel Delft Centre in een sfeervolle kerstmarkt met voor ieder wat wils. Beleef het allemaal van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Swan Market
Dit bekende fenomeen komt op zaterdag 14 en zondag 15 december als kersteditie naar Delft. Je vindt de leukste kraampjes, foodtrucks en meer in de Hippolytusbuurt en het Heilige Geestkerkhof.

Den Hoorn
Kerstmarkt Dijkhoornseweg
Ook in Den Hoorn belooft het een gezellige boel te worden. Op vrijdag 13 december staat de Dijkshoornseweg geheel in het teken van de kerstdagen. Geniet van meer dan 60 kramen, allerlei lekkers en de heerlijke kerstsfeer. Van 15.30 uur tot 20.30 uur ben je van harte welkom om het mee te maken.

Schipluiden
Winterfair in en rond de Dorpskerk
Schipluidenaren opgelet, want op zaterdag 14 december is er een kleinschalige kerstmarkt in en rond de Dorpskerk. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur kun je genieten van het kerstverhaal, livemuziek, diverse lekkernijen en uiteraard zijn er een aantal kraampjes met leuke kerstspulletjes. Ideaal om nog dat ene cadeautje te scoren voor onder de boom.

Pijnacker
Kerstmarkt centrum
Op zaterdag 14 december is het centrum van Pijnacker dé plek waar je moet zijn. Met maar liefst 80 kramen, zangkoren, een sledebaan en diverse activiteiten, ben je van 10.00 uur tot 18.00 uur wel zoet. Geniet tussendoor van het ruime aanbod aan versnaperingen of schaats er op los op de schaatsbaan.

Nootdorp
Kerstmarkt in de Parade Nootdorp
Nootdorp, op zaterdag 14 december is het weer zover: de kerstmarkt in de Parade Nootdorp. Er valt van alles te beleven. Wandel langs meer dan 60 kraampjes vol leuke kerstartikelen of doe mee aan allerlei activiteiten. Extra leuk: het winkelcentrum heeft speciale aan biedingen. Dit alles staat van 10.00 uur tot 17.00 uur op je te wachten!

Rijswijk
Dickens feest
In het winkelcentrum van Oud Rijswijk vindt op 20 december een gezellige kerstmarkt plaats. Laat je tussen 15.00 uur tot 21.00 uur amuseren door de steltlopers of struin langs de kraampjes. Uiteraard mogen de swingende kerstkoren niet ontbreken en voor de actievelingen zijn er verschillende Oudhollandse activiteiten en workshops te doen. Tussendoor kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Proef bijvoorbeeld de glühwein of ga je toch liever voor een kop warme chocolademelk? Als kers op de taart geeft Balletstudio Karin den Os om 17.45 uur en om 19.00 uur een optreden dat je niet mag missen.

Afbeelding