De fietsstraat bij PLUS Martin Panis, waar auto's slechts op bezoek mogen
De fietsstraat bij PLUS Martin Panis, waar auto's slechts op bezoek mogen Foto:

Fietsstraat bij PLUS Martin Panis in gebruik

DELFT - Deze week, op woensdag 27 november, is de fietsstraat bij de PLUS aan de Van Foreestweg feestelijk in gebruik genomen.

In 2004 werd in Delft voor het eerst een straat aangelegd waar de fietser de hoofdrol heeft: de fietsstraat. Op een aantal plekken in de stad zijn sindsdien al meerdere fietsstraten aangelegd en nu dus ook parallel aan de Van Foreestweg ter hoogte van de PLUS van ondernemer Martin Panis.

Beter bereikbaar
Als onderdeel van de uitbreiding van de PLUS, die nu volop aan de gang is, is het 1e gedeelte van de fietsstraat gerealiseerd. Bijkomend voordeel is nu dat automobilisten vanaf de parkeerplaats voor de PLUS (Persijnlaan) 1-richting de fietsstraat op kunnen en zo gemakkelijk de Van Foreestweg kunnen bereiken. Men hoeft dus niet terug de wijk in om de parkeerplaats te verlaten.
Dit heeft tevens tot gevolg dat ook de aanrijroute naar de PLUS minder druk wordt. De fietsstraat zal nog verder worden doorgetrokken tot aan de Teding van Berkhoutlaan. Dit gedeelte zal naar verwachting voor het einde van het jaar gereed zijn.

Sintkorting
PLUS Martin Panis heeft ter gelegenheid van de opening van de fietsstraat een aantrekkelijke actie bedacht. Omdat de maximum snelheid in de fietsstraat 30 km/u is, krijgt de klant tot en met 5 december maar liefst 30% korting op het gehele Sinterklaas assortiment.

Kassatopper
PLUS Martin Panis is op zoek naar kassatoppers voor doordeweeks, diverse avonden en in het weekend. Voor meer informatie kijk op https://www.werkenbijpluswinkels.nl/…/…/1391/kassamedewerker. Of vraag in de winkel naar Linda Ruskauff of Martin Panis. Tot snel!
Adres:
PLUS Martin Panis, Van Foreestweg 4A, 015-2144422.