PIJNACKER - Door een 3-0 zege op Ariston '80 bezet DSVP op dit moment een prachtige tweede plek in de derde klasse. Trainer Dennis van der Steen is enthousiast.

- Het gaat lekker bij jullie...
"Jazeker, vorig seizoen hebben we een stabiel jaar gehad, nu draaien we voorlopig bovenin mee. Dat zijn we niet gewend. We hebben een stugge ploeg, die het tegenstanders moeilijk maakt om te winnen."

- Dat terwijl jullie startten met twee nederlagen...
"Inderdaad, misschien waren we nog niet echt klaar voor die wedstrijden. Het zijn niet de minste ploegen tegen wie we openden. Erna is het steeds beter gegaan."
- Gaan jullie voor een periode?
"Wat wij vooral niet moeten doen is te hoog van de toren blazen. Er zijn clubs voor wie een periode meer noodzaak heeft. Wij zijn in 2014 uit de tweede klasse gedegradeerd en spelen sindsdien ook voornamelijk degradatievoetbal. Dat is nu wel anders en dat zorgt voor blije gezichten."

- Wat is dan het doel?
"In ieder geval zo lang mogelijk een positie bij de eerste vijf vasthouden. We gaan in de winterstop op trainingskamp naar Newcastle en het zou mooi zijn als we op dat moment vijfde staan. Mochten we er goed voorstaan, dan gaan we een mooie klassering natuurlijk niet zonder slag of stoot weggeven. Voorlopig zijn we blij dat er veel lol is bij de club."