Gerrit bij een van zijn prachtige kerstbomen bij Gerrits Kerstbomenland
Gerrit bij een van zijn prachtige kerstbomen bij Gerrits Kerstbomenland Foto:

Gerrits Kerstbomenland op een nieuwe locatie

DELFT - Inmiddels is Gerrits Kersbomenland aan 't Haantje al weer 46 jaar een begrip in de regio. Maar vanwege de uitbreiding van het spoor, moest de kerstbomenkoning het veld ruimen op deze oude en zeer vertrouwde locatie.

Het was dus even spannend of Gerrit dit jaar wel terug zou komen met zijn alom geroemde kerstbomen. Maar nu is er gelukkig goed nieuws te melden! Gerrits Kerstbomenland is verhuisd naar het Van Foreestplein en vanaf heden weer geopend.

Kwaliteit
Bij Gerrits Kersbomen is iedereen welkom om een mooie boom te komen kopen. In tegenstelling tot andere plekken en groothandels met stuntprijzen kun je bij Gerrits Kerstbomenland wél terecht voor een mooie kerstboom van kwaliteit. Na 46 trouwe jaren heeft Gerrits Kerstbomenland dan ook een grote, vaste klantenkring die ieder jaar weer terug komt voor een mooie kerstboom. Ook niet-vaste klanten zijn van harte welkom om dit jaar op het Van Foreestplein een mooie boom uit te komen zoeken. Uitbater Gerrit kan iedereen garanderen dat iedere klant een 'blijvertje' wordt. Dit alles heeft te maken met de kwaliteit, de service en de sfeer bij het kerstbomenparadijsje.

Soorten
Gerrits Kerstbomenland verkoopt vanaf 30 november tot en met 23 december haar prachtige kerstbomen, in allerlei soorten en maten, op het Van Foreestplein in Delft.