Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder
Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder Foto: Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder

Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder

DELFT - Pak je sjaal, muts en wanten maar uit de kast, want het is weer kerstmarkttijd! Op woensdag 11 december vindt alweer de negende editie van de Kerstmarkt Lichtpuntjes Vrijenban Wippolder plaats. Van 14.00 uur tot 20.00uur ben je van harte welkom op het terrein achter het Hampshire Hotel - Delft Centre. De parkeerplaats aan de Koepoortplaats 3 zal dan omgetoverd worden tot kerstmarkt met voor ieder wat wils!

Eten en Drinken
Naast de traditionele Glühwein en Snert, zijn er nog meer hapjes om van te genieten. Neem bijvoorbeeld een portie poffertjes met een kop warme chocolademelk. Liever wat anders? Er zijn genoeg broodjes worst en diverse frisdranken beschikbaar.

De kraampjes
Een kerstmarkt is natuurlijk geen kerstmarkt zonder leuke spulletjes. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de kerstkransen, kerstcadeaus en decoratie. Voor de modemensen zijn er genoeg kramen met handgemaakte sieraden, armbanden, riemen en tassen. Uiteraard is er weer een prachtige collectie wenskaarten en om niet te vergeten natuurlijk de kaarsen, waxinelichtjes en beeldjes.

Voor de allerkleinsten
Zoals eerder vermeld: er is voor ieder wat wils en zo ook voor de allerkleinste Delvenaren. Zo loopt er een kerstelf rond die kids met glitters versiert. Ook kunnen kinderen in het hotel terecht voor een schminkbeurt. De kerstman himself is ook aanwezig en heeft misschien wel wat cadeautjes meegenomen. Natuurlijk staan er ook verschillende spelkramen en springkussens.

Aanmelden
Wil je ook een kraampje huren? Neem dan contact op met Jori Noordhoek via 06-15271322